Drodzy klienci! Zamówienia na weekend majowy (1-3.05) zostaną wysłane zbiorczo w sobotę 1.05. 

Jedz (wy)godnie
i czuj się doskonale!

U Charliego chcemy, aby jedzenie zawsze było przyjemne tak, jak spotkanie z przyjaciółmi. Gotujemy z pasją i z najlepszych składników. Tobie pozostawiamy wolny wybór tego co jesz, aby jedzenie było czystą przyjemnością.

Jedz (wy)godnie
i czuj się doskonale!

U Charliego chcemy, aby jedzenie zawsze było przyjemne tak, jak spotkanie z przyjaciółmi. Gotujemy z pasją i z najlepszych składników. Tobie pozostawiamy wolny wybór tego co jesz, aby jedzenie było czystą przyjemnością.

Historia Charliego

Zawsze jesz tak, jak lubisz

2010
2010
2014
2016
2018
2019
2020
2010
2010
Otwarcie pierwszej restauracji we Wrocławiu

Koncept naszych bistro, w którym samodzielnie komponujesz swój posiłek, przyjął się doskonale.

2014
Otwarcie restauracji w Krakowie

Druga restauracja Charliego.

2016
Otwarcie restauracji w Zielonej Górze

Trzecia restauracja Charliego.

2018
Otwarcie restauracji w Ptak Outlet

Czwarta restauracja Charliego w największym centrum outletowym w Polsce.

Nowy wystrój restauracji

Wprowadzamy nowy styl Charliego w Zielonej Górze.

2019
Otwarcie restauracji w Ostrawie i Głogowie

Pierwsza restauracja w Czechach i piąta w Polsce. 

2020
3,5 miliona podanych posiłków

Klienci obdarzyli nas ogromnym zaufaniem. 

Start cateringu

Wolność w jedzeniu, teraz w cateringu. Codziennie kilka dań do wyboru i pełna elastyczność w wyborze dni i wielkości porcji. 

Jedz i żyj zdrowo

Dania od Charliego możesz jeść codziennie i być spokojnym o swoje zdrowie.

Nie znajdziesz tu konserwantów i sztucznych ulepszaczy, tylko naturalne przyprawy i świeże zioła. Składniki pochodzą od lokalnych dostawców.

Wierzymy, że aby czuć się i wyglądać dobrze, nie trzeba liczyć kalorii, wystarczą dobre składniki i ludzka intuicja.

Jedz pysznie, od najlepszych szefów kuchni

U Charliego zachwycamy się jedzeniem, a sprawdzony przepis jest dla nas niczym dobry wiersz.

Dobrze wiemy, że najlepsze smaki, to te wypracowane przez pokolenia w domowym zaciszu. Gotujemy inspirowani rodzimą kuchnią, wspomnieniami z dzieciństwa, oraz podróżami bliższymi i dalszymi.

Kto dla Was gotuje?

Dariusz Giercarz
szef kuchni Charlie Delivery

“Moją przygodę z gastronomią rozpocząłem we Francji, ucząc się w szkole zawodowej CFA Bar le duc, oraz pracując w kilku lotaryńskich restauracjach jako kucharz i cukiernik (tak, desery u Charliego to moja robota).

Po 7 latach wróciłem do Polski, gotowałem w restauracjach hotelowych, a 3 lata temu trafiłem do Charliego.

Lubię pracować w Charlie ze względu na różnorodność naszego menu oraz ludzi, z którymi pracuję.”

Wolność w jedzeniu. 

Wybieraj z kilku dań każdego dnia. 

Zawsze tak, jak masz ochotę.