Drodzy klienci! Zamówienia na weekend majowy (1-3.05) zostaną wysłane zbiorczo w sobotę 1.05. 

Jedz (wy)godnie
i czuj się doskonale!

U Charliego chcemy, aby jedzenie zawsze było przyjemne tak, jak spotkanie z przyjaciółmi. Gotujemy z pasją i z najlepszych składników. Tobie pozostawiamy wolny wybór tego co jesz, aby jedzenie było czystą przyjemnością.

Jedz (wy)godnie
i czuj się doskonale

W sieci naszych bistro i cateringu chcemy, aby jedzenie było przyjemne i radosne tak, jak spotkanie z przyjaciółmi. 

 

Gotujemy różnorodnie i z pasją, a Tobie pozostawiamy wolny wybór ulubionych smaków. 

Historia Charliego

Zawsze jesz tak, jak lubisz

2010
2010
2014
2016
2018
2019
2020
2010
2010
Otwarcie pierwszej restauracji we Wrocławiu

Koncept naszych bistro, w którym samodzielnie komponujesz swój posiłek, przyjął się doskonale.

2014
Otwarcie restauracji w Krakowie

Druga restauracja Charliego.

2016
Otwarcie restauracji w Zielonej Górze

Trzecia restauracja Charliego.

2018
Otwarcie restauracji w Ptak Outlet

Czwarta restauracja Charliego w największym centrum outletowym w Polsce.

Nowy wystrój restauracji

Wprowadzamy nowy styl Charliego w Zielonej Górze.

2019
Otwarcie restauracji w Ostrawie i Głogowie

Pierwsza restauracja w Czechach i piąta w Polsce. 

2020
3,5 miliona podanych posiłków

Klienci obdarzyli nas ogromnym zaufaniem. 

Start cateringu

Wolność w jedzeniu, teraz w cateringu. Codziennie kilka dań do wyboru i pełna elastyczność w wyborze dni i wielkości porcji. 

Jedz i żyj zdrowo

Dania od Charliego możesz jeść codziennie i być spokojnym o swoje zdrowie.

Nie znajdziesz tu konserwantów i sztucznych ulepszaczy, tylko naturalne przyprawy i świeże zioła. Składniki pochodzą od lokalnych dostawców.

Wierzymy, że aby czuć się i wyglądać dobrze, nie trzeba liczyć kalorii, wystarczą dobre składniki i ludzka intuicja.

Jedz pysznie, od najlepszych szefów kuchni

U Charliego zachwycamy się jedzeniem, a sprawdzony przepis jest dla nas niczym dobry wiersz.

Dobrze wiemy, że najlepsze smaki, to te wypracowane przez pokolenia w domowym zaciszu. Gotujemy inspirowani rodzimą kuchnią, wspomnieniami z dzieciństwa, oraz podróżami bliższymi i dalszymi.

Kto dla Was gotuje?

Dariusz Giercarz
szef kuchni Charlie Delivery

“Moją przygodę z gastronomią rozpocząłem we Francji, ucząc się w szkole zawodowej CFA Bar le duc, oraz pracując w kilku lotaryńskich restauracjach jako kucharz i cukiernik (tak, desery u Charliego to moja robota).

Po 7 latach wróciłem do Polski, gotowałem w restauracjach hotelowych, a 3 lata temu trafiłem do Charliego.

Lubię pracować w Charlie ze względu na różnorodność naszego menu oraz ludzi, z którymi pracuję.”

Wolność w jedzeniu. 

Wybieraj z kilku dań każdego dnia. 

Zawsze tak, jak masz ochotę.